The Sey Sister fan vibrar el públic a Vilallonga de Ter

23.08.2016

El passat diumenge dia 21 d'agost, The Sey Sisters varen actuar a la sala Cooperativa de Vilallonga de Ter amb el local ple de gom a gom. L'expectativa que havia creat aquest concert va quedar superada ja en el primer dels temes que varen interpretar, en què cadascuna d'aquestes tres germanes va presentar-se amb un solo de veu. Veus meravelloses amb personalitat pròpia i, sobretot, una capacitat de comunicació extraordinària.

El repertori del concert es basava bàsicament en temes del seu últim disc, "Let freedom Ring", peces de composició pròpia que ens parlen de relacions humanes, esperances i anhels de millorar la nostra societat.

Les tres germanes Sey, Edna, Yolanda i Cathy, varen estar acompanyades per Albert Bartolomé al piano i al saxo alt. Albert Bartolomé és l'encarregat dels preciosos arranjaments als que The Sey Sisters ens tenen acostumats.

El concert, ple de moments de força i de bellesa extraordinària, va acabar amb una interpretació de "Oh Happy Day" que, passat pel sedàs personal del grup, va agafar una nova dimensió.

En resum, un concert difícil d'oblidar del qual tothom sortia amb un somriure d'orella a orella.

NOTÍCIES