Bikimel presenta "Morir d'un llamp" a Beget

23.08.2016

  • actuarà a Beget el proper dissabte 27 d'agost on a les 10 del vespre, on presentarà el seu últim disc, "Morir d’un llamp”. Aquest disc vol homenatjar la figura de l’heroi que mor en l’intent de ser millors persones, de ser més feliços i d’estimar millor. Cançons vitals amb lletres optimistes que s’adrecen a persones properes i que parlen de vincles emocionals, de l’enamorament, de l’amistat. Missatges amb determinació, lluny del cantautor torturat.

En el primer àlbum “Stat Jònic” (2009), Bikimel presentava “L’espantaocells” entre d’altres. En el segon treball “una creadora audaç i amb afany de transcendència” componia un disc conceptual “Farrera, Can-sons D.O.”amb arranjaments fets per la mateixa cantant. I recentment ha publicat el seu tercer disc, “Morir d’un llamp”. Un cançoner de perfils folk, que inclou una versió de “L’home del carrer”, d’en Quico Pi de la Serra.

  • és una cantant camaleònica i que, segons Roger Mas, canta “per transformar l’estat de l’ànima”. Ha col·laborat amb músics com Mazoni, Miquel Gil, Gossos i Guillamino, entre d’altres. Bikimel -Vicky de Clascà- també ha viatjat a, Tuva (Sibèria Oriental) per aprendre cants harmònics i ha participat en l’últim espectacle de Lluís Danés “Nàufrags”.

 

Vicky de Clascà (Bikimel), veu

Xavi Lloses, teclats

David Soler, guitarra

NOTÍCIES