Bikimel desplega tota la màgia en el seu concert a Beget

29.08.2016

El passat dissabte dia 27 d'agost, Bikimel va actuar a l'església de Sant Cristòfol de Beget.

Acompanyada als teclats per Xavi Lloses i a la guitarra per Àlex Vivero, esperàvem de Bikimel un concert màgic. La combinació de les seves cançons, la seva veu i l'escenari en què va tenir lloc el concert, l'interior de l'església de Sant Cristòfol, ja auguraven moments inesborrables.

Sols de començar el concert, Vicky de Clascà (Bikimel), va aparèixer en el quadre del retaule on es mostra la majestat de Beget. Just als peus de la majestat, Bikimel va cantar la cançó que dóna nom al seu darrer CD, "morir d'un llamp". Si l'escena era bella, la cançó va deixar el públic absolutament emmudit davant d'una bellesa que no s'acabaria fins al final del concert.

Amb el públic absolutament entregat, Bikimel va continuar el concert amb cançons com "Farrera", "Nen del bosc" o "Infla les veles". A mesura que anava avançant el concert, una Bikimel cada vagada més inspirada va construir moments d'autèntica comunió amb el públic.

Un dels temes més emblemàtics del concert fou "La roca del rei", inspirada en una excursió que Bikimel havia fet fa uns anys al Comanegra, una de les muntanyes que envolten Beget.

El concert va acabar amb un parell de bisos entre els que va destacar una versió molt personal de "L'home del carrer".

El públic va sortir del concert amb la sensació d'haver participat en un concert únic, i va veure àmpliament recompensat l'esforç que requereix arribar fins a Beget, un dels racons més emblemàtics del Pirineu català.

NOTÍCIES