Sarabat

Cançó aranesa i gascona

Finalitzat
2016
Dissabte 10 de setembre | 22:00 h
MOLLÓ - SALA DE BALL CASAL CAMPRODONÍ
Sarabat
Sarabat

Sarabat és un grup aranès de música tradicional i folk creat a l'any 2009, que interpreta els seus temes en llengua aranesa, en occità i alguns en català.

El grup està format per sis músics que interpreten els temes amb instruments tradicionals propis de la cultura aranesa i occitana. Entre els intruments destaquen l'arpa, la mandolina, la viola de roda, els acordions diatònics, flauta, flauta de 3 forats, cornamusa gascona i grall de pastor entre d'altres.
En el seu repertori, Sarabat combinen temes de composició pròpia amb d'altres provinents a la tradició aranesa i occitana que han estat arranjats pel grup.

Fins a l'actualitat, Sarabat ha editat 2 CD'S: el primer, BRAMATOPIN, consta de 10 temes que barregen cançons pròpies amb adaptacions de cançons tradicionals, i el segon, de nom ATH TORN DETH HARO, recull tots els balls tradicionals que es ballen a l'Aran en les seves festes tradicionals, especialment les fetes de la nit de Sant Joan que es ballen al voltant del Haro (falla) mentre aquest crema.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR