Festival de Música de la Vall de Camprodon

El Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba amb força a la seva dinovena edició consolidant-se en un dels festival de referència al Pirineu.

El nostre Festival va néixer fruit de la voluntat dels diversos pobles de la Vall de Camprodon d'unir esforços per poder fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall de Camprodon.

Recull de fotografies d'edicions anteriors

L'èxit de la programació artística de les passades edicions, en les que es van exhaurir les entrades a gairebé tots els concerts, ens anima a seguir treballant per millorar any rere any.

En la present edició hem incrementat el nombre de municipis de la Vall de Camprodon que participen en aquest projecte comú, de manera que actualment el FMVC és un veritable punt de trobada cultural gràcies als ajuntaments de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, i Vilallonga de Ter.

El nostre Festival acosta al públic de la Vall de Camprodon, el Ripollès i les comarques veïnes uns espectacles íntims, de petit i mitjà format, pensats per a públics i sensibilitats diversos. Concerts que tenen com a denominador comú una elevada qualitat artística i que són tots ells expressió de les cultures catalanes i de les nostres cultures veïnes.

Aquesta dinovena edició del FMVC començarà el diumenge 29 de juliol i s'allargarà dins el diumenge 19 d'agost amb concerts a Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, i Vilallonga de Ter.

 

16è Festival de Música de la Vall de Camprodon

16è Festival de Música de la Vall de Camprodon

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon

14è Festival de Música de la Vall de Camprodon

14è Festival de Música de la Vall de Camprodon

13è Festiva de Músical de la Vall de Camprodon

13è Festival de Música de la Vall de Camprodon

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR