Festival de Música de la Vall de Camprodon

Aquest 2024 el Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba a la seva 25a edició fruit de la unió d'esforços i sinèrgies dels sis municipis de la Vall de Camprodon, i fruit del compromís d'oferir any rere any, una programació de qualitat en mitjà i petit format.

Els criteris de programació que s’han anat establint entre els ajuntaments i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon han convertit el Festival de Música de la Vall de Camprodon en un referent per al públic que, any rere any, desitja poder gaudir de prop d'artistes que no actuen sovint en municipis petits, i del fet de poder-los escoltar i veure en escenaris petits i en formats propers. Escenaris on el patrimoni representa un valor afegit a la proposta musical.

Enguany, el FMVC presenta com a novetat l'oportunitat de conèixer molt de prop cadascun dels artistes gràcies al taller-xerrada previ a cada concert, que permetrà al públic tenir una conversa amb l'artista. En aquests tallers-xerrades, cada artista compartirà amb el públic els secrets dels seus èxits, els seus processos creatius, les seves experiències, etc.  

Durant les darreres edicions, el Festival de Música de la Vall de Camprodon s'ha adaptat a les noves tecnologies, amb web propi, ús de xarxes socials, venda d'entrades online i concurs de fotografies a les xarxes socials. Aquestes innovacions suposen una millora en la comunicació i la inter relació entre el FMVC i el públic. 

Un altre dels aspectes en què hem treballat és en la creació de la marca FMVC. La gent del territori la va incorporant com a pròpia. La creació d'aquesta marca ha estat possible gràcies a l'esforç conjunt de professionals de diversos àmbits, vinculats tots ells a la Vall de Camprodon.

Continuarem maldant perquè el Festival de Música de la Vall de Camprodon es converteixi en un fenomen de cohesió social i cultural a la Vall de Camprodon, on conflueixen els sis municipis de la Vall de Camprodon, el territori, el patrimoni, la cultura, i sobretot, un públic provinent tant de la mateixa Vall, com de la resta de Catalunya i d’altres indrets.

La bona acollida de les nostres propostes ens convida a pensar en nous formats de cara a les pròximes edicions, conscients, des de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, que el FMVC ja és un fet cultural intrínsec dels estius a la Vall de Camprodon.

 

CARTELLS DE LES DARRERES EDICIONS

22è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

24è Festival de Música de la Vall de Camprodon

22è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

23è Festival de Música de la Vall de Camprodon

22è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

22è Festival de Música de la Vall de Camprodon

21è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

21è Festival de Música de la Vall de Camprodon

20è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

20è Festival de Música de la Vall de Camprodon

19è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

19è Festival de Música de la Vall de Camprodon

18è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

18è Festival de Música de la Vall de Camprodon

17è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

17è Festival de Música de la Vall de Camprodon

16è Festival de Música de la Vall de Camprodon

16è Festival de Música de la Vall de Camprodon

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon

14è Festival de Música de la Vall de Camprodon

14è Festival de Música de la Vall de Camprodon

13è Festiva de Músical de la Vall de Camprodon

13è Festival de Música de la Vall de Camprodon

 

Recull d'imatges