Festival de Música de la Vall de Camprodon

Aquest 2022 el Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba a la seva 23a edició fruit de la unió d'esforços i sinèrgies dels diversos municipis de la Vall de Camprodon, i fruit del compromís d'oferir any rere any, una programació de qualitat en mitjà i petit format.

Els criteris de programació s'han anat establint al llarg d'aquesta trajectòria tenint en compte tant les necessitats culturals dels diversos municipis, com la coordinació amb d'altres Festivals propers al nostre territori. 

Durant les darreres edicions, el Festival de Música de la Vall de Camprodon s'ha adaptat a les noves tecnologies, amb web propi, ús de xarxes socials, venda d'entrades online, concurs online de fotografies, ..., unes adaptacions que suposen l'acostament d'un públic jove que ha de tenir també el seu lloc entre el públic del FMVC.

El Festival de Música de la Vall de Camprodon s'ha convertit, doncs, en un referent per al públic que, any rere any, espera poder gaudir d'aprop d'artistes que no solen actuar en municipis petits, i del fet de poder-los escoltar i veure en escenaris petits, en formats propers i a prop de casa. Escenaris on el patrimoni representa un valor afegit a la proposta musical.

Un altre dels aspectes en què hem treballat és en la creació d'una marca pròpia FMVC. La gent del territori la va incorporant com a pròpia. La creació d'aquesta marca ha estat possible gràcies a l'esforç conjunt de professionals de diversos àmbits, vinculats tots ells a la Vall de Camprodon.

Les restriccions sanitàries de les edicions de 2020 i 2021 ens van fet replantejar alguns aspectes del Festival, encara que fos transitòriament. No podíem cancel·lar-lo. Com a Festival de Música de la Vall de Camprodon, ens considerem una peça més que ha maldar per contribuir a la salut cultural de la població en èpoques de pandèmia com aquests dos darrers anys.

Continuarem fent tot el possible perquè el Festival de Música de la Vall de Camprodon es converteixi en un fenomen de cohesió social i cultural a la Vall de Camprodon, on conflueixen els sis municipis de la Vall de Camprodon, el territori, el patrimoni, la cultura, i sobretot, un públic provinent tant de la mateixa Vall, com de la resta de Catalunya.

La bona acollida de les nostres propostes ens convida a pensar en nous formats de cara a les pròximes edicions, conscients, des de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, que el FMVC ja és un fet cultural intrínsec dels estius a la Vall de Camprodon.
 

CARTELLS DE LES DARRERES EDICIONS
 

22è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

22è Festival de Música de la Vall de Camprodon

21è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

21è Festival de Música de la Vall de Camprodon

20è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

20è Festival de Música de la Vall de Camprodon

19è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

19è Festival de Música de la Vall de Camprodon

18è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

18è Festival de Música de la Vall de Camprodon

17è Festival de Músical de la Vall de Camprodon

17è Festival de Música de la Vall de Camprodon

16è Festival de Música de la Vall de Camprodon

16è Festival de Música de la Vall de Camprodon

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon

15è Festival de Música de la Vall de Camprodon

14è Festival de Música de la Vall de Camprodon

14è Festival de Música de la Vall de Camprodon

13è Festiva de Músical de la Vall de Camprodon

13è Festival de Música de la Vall de Camprodon

 

Recull d'imatges