Marc Parrot triomfa a Camprodon amb el seu "Refugi"en un espectacle únic i ple de sensibilitat

15.09.2020

Marc Parrot va actuar aquest diumenge 13 de Setembre a Camprodon en la presentació del seu darrer treball discogràfic "Refugi". Va arribar sense la Iurta, però la seva actuació va ser incomparable envoltada del romànic del Monestir de Sant Pere i de les muntanyes de la Vall. En aquest escenari a mida es va establir una relació viva entre les cançons, l’espai i les experiències sensorials, propera, emotiva i plena d’efectes i situacions inesperades. Marc Parrot va sorprendre el públic amb una obra que ens convida a repensar el rite dels concerts, i que ho fa mitjançant les cançons més càlides i explicatives de la seva trajectòria, que ha cuinat amb l’ajut de Dani Ferrer (el teclista de Love of Lesbian) i Lluís Cartes, que el van acompanyar en el concert.

El seu espectacle "Refugi" ens va mostrar un Marc Parrot més directe, clar i confessional, que transmet reflexions i sentiments amb el cor a la mà. Hi vàrem gaudir de peces com ara "Misteriosament feliç", embolicada amb els lluminosos arranjaments de Blaumut, on el Marc expressà un moment de plenitud i joia desvinculat d’una raó concreta, amb llibertat i sense càrregues. O "Perdre el temps", on ens va fer pensar en la raó de ser de les nostres urgències quotidianes, en què anem a mil per hora per assolir fites que després no som capaços de gaudir, en “una cursa que no guanyarem fins que no ens aturem”. També van sonar cançons com "Química", parlant de quan la simbiosi amorosa i sexual és completa, i "Acròbates" en clara referència als artistes que se la juguen a la corda fluixa, com la companyia Los Galindos, inspiradora de la cançó.

Finalitza el concert.... el públic amb una sonora ovació demana compartir més intimitats, més música, més cançons, però malauradament això passa en els concerts convencionals i com ens recorda Marc Parrot "això no ha estat a un concert convencional". Ha estat un concert brutal, d'una sensibilitat exquisida i amb una comunicació amb el públic súper intimista.

NOTÍCIES