Cris Juanico enlluerna el públic de Molló

25.08.2020

Cris Juanico  va portar el seu últim disc Viu en l´espectacle SalPols aquest passat diumenge 23 d'agost a Molló, en el cinquè concert del XXI Festival de Música de la Vall de Camprodon.

El cantautor de Ciutadella arribava a Molló amb l´aforament complert i acompanyat del contrabaix Joan Solà-Morales, amb qui mostrava una gran complicitat en omplir l'escenari de melodies intimistes i que feien vibrar l´ànima.

La veu i la guitarra de l’artista menorquí versionaren temes de la unió del mar i de la terra i ens va endinsar en un espectacle SalPols amb cançons que tenen un aire de la mar, envoltades de la mística de la barca que s’endinsa dins l’eternitat, com a metàfora de la mort . I amb cançons que xerren de terra cap a endins. De camins i d’històries. De petites reflexions.

Finalment, també sonaren temes dels Ja t’ho diré i d’altres discs que en Juanico va fer en solitari, com el Dues Pedres o Pedres que rallen.  «La meva música és una contínua declaració d’amor a Menorca», reconeix l’artista.

En definitiva, un concert únic !!

NOTÍCIES