Es presenta a Sant Pau de Segúries el 19è FMVC

03/07/2018

Aquest dimarts dia 3 de juliol, ha tingut lloc l'acte de presentació del 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Pau de Segúries. L'acte va comptar amb la presència de Dolors Cambra, alcaldessa de Sant Pau de Segúries, Xavi Juncà, president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Amadeu Rosell, alcalde de Llanars, i Jordi Palau, director artístic del FMVC.

El FMVC continua apostant per concerts de gran qualitat artística en espais reduïts, en els què el públic pugui gaudir de ben a prop de les propostes que acostem a cada municipi de la Vall de Camprodon.

Enguany Maria del Mar Bonet obrirà el FMVC a Camprodon el dia 29 de juliol en formació duo, en un concert intimista que ha aixecat molta expectació, ja que aquesta artista, que no ha actuat mai a Camprodon, desgranarà el repertori més conegut de la seva llarga trajectòria als escenaris. Sant Pau de Segúries acollirà el segon concert el dia 4 d'agost amb Tastet de Gospel a la sala El Molí, amb una posta en escena on cor, músics, solistes i ballarines es situaran arran de públic. La Sala de Ball de Molló serà l'escenari on el dia 11 d'agost, Judit Neddermann presentarà el seu darrer treball discogràfic, Nua, una proposta plena de creativitat i sensibilitat. Kepa Junkera torna al FMVC amb un concert a Llanars al costat del grup del Ripollès Tururut Bonaigua. El concert tindrà lloc a la plaça de l'Om i presenta una nova proposta de fusió entre la força de Kepa Junkera i la frescor de Tururut Bonaigua. Vilallonga de Ter tancarà el FMVC amb un concert de Les Violines a la Sala Cooperativa de Vilallonga de Ter el dia 19 d'agost, amb un concert que reivindica el violí com a instrument cabdal de la música tradicional.  

Les entrades poden comprar-se online, així com a l'oficina de Turisme de Camprodon i als ajuntaments de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter.

FMVC. Una Vall de Músiques.

NOTÍCIES