Concurs de fotografies a Instagram

26/07/2018

La Mancomunitat de la Vall de Camprodon organitza en el marc del Festival un concurs de fotografia durant el període en què hi haurà actuacions, des del 29 de juliol fins al 19 d’agost de 2018. Les actuacions es veuran repartides pels municipis adherits en aquesta iniciativa: Camprodon, Sant Pau de Segúries, Molló, Llanars i Vilallonga de Ter, per ordre d’actuació.

Aquest concurs es realitzarà a través de la xarxa social Instagram, on els usuaris hauran de publicar una imatge feta per ells i sense material fotogràfic professional, n’hi ha prou amb un telèfon mòbil. Un cop publicada la imatge,  utilitzant l’etiqueta #fmvc2018 i etiquetant el compte @valldecamprodon_imatges, amb el degut compliment de les bases del concurs i a criteri d’un jurat especialitzat d’aquest, s’escollirà per a cada categoria la millor imatge. A més de l’etiqueta de participació és recomanable utilitzar l’etiqueta #valldecamprodon, a més d’altres etiquetes com la del municipi on té lloc l’actuació, i el grup de música o cantant. 

La participació és gratuïta i sense límit de fotografies. Totes les imatges que compleixin els requisits de les bases poden optar als dos premis (millor imatge original i millor imatge de retrat o d’actuació).

Bases del concurs

#fmvc2018 #valldecamprodon

El Festival de Música de la Vall de Camprodon, organitzat per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, convoca la primera edició del Concurs d’Instagram "Una vall de músiques".

El concurs s’iniciarà el 29 de juliol i s’allargarà fins el 19 d’agost de 2018, coincidint amb el primer i darrer concert del 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon. La participació es farà a través de la plataforma Instagram @valldecamprodon_imatges amb l’etiqueta #fmvc2018

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure el Festival de Música de la Vall de Camprodon, animant als assistents dels concerts a presentar i compartir les fotografies de les actuacions de l’edició d’enguany.

Requisits dels participants i de presentació de les fotografies:

1.    Per entrar a concurs s’haurà d’utilitzar, en la publicació, l’etiqueta #fmvc2018, encara que es recomana afegir l'etiqueta #valldecamprodon, juntament amb les dels municipis, grups i cantants de cada un dels concerts. També es recomana mencionar a @valldecamprodon_imatges a la fotografía.

2.    S’ha de seguir i etiquetar, en les fotografies que hi participin, l’Instagram @valldecamprodon_imatges. La publicació s’ha de realitzar des del compte personal del participant.

3.    Hi haurà dos premis: millor imatge original i millor imatge de retrat o d’actuació. El  motiu ha d’estar relacionat de forma directa amb el Festival de Música de la Vall de Camprodon.

4.    Les fotografies han de ser fetes durant el període del FMVC 2018.

5.    No hi ha límit de fotografies per persona.

6.    Les fotografies s’han de realitzar amb dispositius mòbils. Les fotografies realitzades amb càmera quedaran automàticament descartades.

7.    Podran participar en el concurs les persones majors de 14 anys. En el cas dels menors d’edat, segons l’article 14 del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei de protecció de dades de caràcter personal, s’estableix que “podrà procedir al tractament de les dades els majors de catorze anys amb autorització dels pares o tutors legals”.

8.    No podran participar en el concurs aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l’organització del Festival i/o en l’elaboració i el desenvolupament del concurs, així com els seus familiars de primer grau.

9.    Els guanyadors/es seran contactats a través d’Instagram amb un missatge directe a la publicació. Els noms dels guanyadors també es faran públics al portal web i a les xarxes socials de l’organització.

10.  Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu mancomunitat@valldecamprodon.org

11.  La participació és gratuïta.

12.  S’atorgaran els premis següents:

 

Premi a la millor imatge de retrat o d’actuació:

-          Un passi nominal per a tots els concerts de la 20a edició del Festival de Música Vall de Camprodon.

Premi a la millor imatge original:

-       Un passi nominal per a tots els concerts de la 20a edició del Festival de Música Vall de Camprodon.

 

Ús de les imatges i ús de les dades

 

1.    Les imatges publicades amb l’etiqueta #fmvc2018 seran públiques al web del Festival de Música de la Vall de Camprodon (www.fmvc.cat) i el web de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon (www.valldecamprodon.org)  i les xarxes socials dels organitzadors.

2.    Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades pel Festival de Música de la Vall de Camprodon i per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon per a futures campanyes de promoció del Festival FMVC.

3.    Pujar les fotografies amb l’etiqueta #fmvc2018 implica el permís perquè la  Mancomunitat de la Vall de Camprodon es posi en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

4.    D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.

5.    La participació al concurs pressuposa l’acceptació total de les bases.

6.    La decisió del jurat serà inapel·lable.

NOTÍCIES