Tastet de Gospel deixa el públic de Sant Pau de Segúries sense respiració amb el seu "Gospelbreathe"

06/08/2018

La formació osonenca Tastet de Gospel va portar el seu espectacle Gospelbreathe aquest passat dissabte 4 d'agost a Sant Pau de Segúries en el segon concert del 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon.

El grup va presentar-se amb tot un cor de 36 cantaires amb ballarines i un quartet instrumental que van convertir el concert en un veritable espectacle ple d'emoció i energia.

l concert començava amb la banda a l'escenari i dues cantants solistes que per sorpresa del públic, obrien el concert des del darrera de la platea. Aviat l'escenari s'omplia de tots els cantants i amb un crescendo constant la formació acabava la primera peça del seu repertori amb el públic a la butxaca.

La banda, formada per Pep Solà a la bateria, Ferran Massegú al teclat, Enric Puigdesens al baix i Guillem Soler a la guitarra elèctrica, donava tot el suport al cor, convertint Tastet de Gospel en un grup diferenciat de les altres formacions de gòspel. Les ballarines d'Estudi 67 de Manlleu aportaven també un plus de plasticitat. Realment, un valor afegit.

El repertori interpretat anava des de temes clàssics del gòspel fins a temes propis, alguns de gran bellesa i originalitat. El públic participava activament en el concert, tant picant de mans i portant el ritme, com cantant tornades, com cridant... una energia desbordant inundava la sala El Molí, plena de gom a gom.

El concert acabava amb un tema cantat a capella pel cor, sense amplificació, a tocar del públic, que no deixava d'aplaudir per allargar el concert amb uns quants bisos.

NOTÍCIES