The Sey Sisters posa dempeus tot el públic a Sant Pau

15/08/2019

La formació osonenca The Sey Sisters va portar el seu espectacle Rise aquest passat dimarts 13 d'agost a Sant Pau de Segúries en el segon concert del 20è Festival de Música de la Vall de Camprodon.

El grup va presentar-se amb la seva formació de trio de veus format per les germanes Edna, Yolanda i Cathy Sey, acompanyades d'Albert Bartolomé al teclat i saxo, en un concert de presentació del seu últim treball, Rise.

El públic va connectar amb el grup des de les primeres notes del concert, amb un repertori de creació pròpia que expressa el que és aquest grup, tres dones nascudes a Catalunya i negres, amb les seves inquietuds, pors i fortaleses. De fet, Rise va néixer de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte: el col·lectiu afro i d'afrodescendents.

Cadascun dels temes interpretats va ser presentat per alguna de les tres cantants, explicant els motius que havien provocat la composició del tema i el contingut d'unes lletres plenes de veritats i emotivitat.

Durant el concert va haver-hi moments d'una intensa intimitat, d'harmonies complexes, de ritmes molt ben treballats, de cants a capella,... fent reviure en tot moment l'anima de la música gospel des de la seva pròpia perspectiva.

El públic va participar activament en el concert, tant picant de mans i portant el ritme, com cantant tornades, com cridant... una energia desbordant inundava la sala El Molí, plena de gom a gom.

NOTÍCIES