Cor Geriona

Instants

Finalitzat
2016
Diumenge 07 d'agost | 19:30 h
SANT PAU DE SEGÚRIES - ESGLÉSIA NOU TEMPLE

Nascut a l’Escola Municipal de Música de Girona, el Cor Geriona és un cor gironí de veus blanques format per disset noies sota la direcció  d’Imma Pascual.

Amb quinze anys de trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, passant per bandes sonores i espirituals negres. L’any 2013 el cor va participar al programa televisiu “Oh Happy Day” i en va quedar semifinalista. Aquesta experiència ha ajudat el Cor Geriona a cohesionar-se com a grup i a créixer dalt els escenaris.

El Cor Geriona és reconegut pel seu color uniforme i per tractar amb molt de respecte  i  tacte tots els estils i continguts musicals, cuidant-ne tots els seus detalls i matisos.

Un any i mig després del pas pel programa Oh Happy Day i l'edició del seu primer CD "La Veu Feta Emoció", el Cor Geriona presentà el seu segon CD sota el nom d'Instants, un CD que pretén arribar a un públic molt ampli oferint un repertori molt variat escollit amb gran cura i delicadesa. El CD representa diferents moments i sensacions que ha viscut el cor al llarg de la seva trajectòria, i a la vegada, el fet de comprendre una gran varietat d'estils, permet fer un viatge a través de la història de la música.

LLOC: SANT PAU DE SEGÚRIES - ESGLÉSIA NOU TEMPLE

Diumenge
07
ago
19:30 h
 
Des de
11 €
Finalitzat