Sarabat

Cançó aranesa i gascona

Finalitzat
2016
Dissabte 10 de setembre | 22:00 h
MOLLÓ - SALA DE BALL CASAL CAMPRODONÍ

Sarabat és un grup aranès de música tradicional i folk creat a l'any 2009, que interpreta els seus temes en llengua aranesa, en occità i alguns en català.

El grup està format per sis músics que interpreten els temes amb instruments tradicionals propis de la cultura aranesa i occitana. Entre els intruments destaquen l'arpa, la mandolina, la viola de roda, els acordions diatònics, flauta, flauta de 3 forats, cornamusa gascona i grall de pastor entre d'altres.
En el seu repertori, Sarabat combinen temes de composició pròpia amb d'altres provinents a la tradició aranesa i occitana que han estat arranjats pel grup.

Fins a l'actualitat, Sarabat ha editat 2 CD'S: el primer, BRAMATOPIN, consta de 10 temes que barregen cançons pròpies amb adaptacions de cançons tradicionals, i el segon, de nom ATH TORN DETH HARO, recull tots els balls tradicionals que es ballen a l'Aran en les seves festes tradicionals, especialment les fetes de la nit de Sant Joan que es ballen al voltant del Haro (falla) mentre aquest crema.

Dissabte
10
set
22:00 h
 
Des de
11 €
Finalitzat